Живописний проект “Rolling in the deep”: жінки, емоції, внутрішнє сяйво…

18 квітня о 19.00 Spivakovska Art:Ego Gallery презентує персональну виставку живопису української художниці NADIIA “Rolling in the deep”. Виставка триватиме до 2 травня за адресою: м. Київ, вул. Саксаганського, 59 Б. Вхід вільний.

Стихія
Стихія

Що ми відчуваємо, що ми бачимо, взаємодіючи зі світом? Як ми його відчуваємо? Емоції, які викликають у нас інші люди, подібні до дощу: теплого літнього, під яким хочеться танцювати, чи холодного осіннього, колючого та злого, чи тужливого та сумного, як одинока занедбана будівля, що донедавна була Домівкою. Як ми відчуваємо інших, чи потребуємо цього? Чому повз одних людей ми проходимо, не помічаючи, а поряд з іншими зупиняємось, вдивляючись. Ми пильно придивляємось, аби не просто побачити, а відчути на рівні відчуттів та дотиків те, що сховано всередині – у глибинах чужої душі.

Таня М.
Таня М.

У своєму творчому підході художниця NADIIA робить ставку на емоції – приховані, глибинні, справжні. Її  творчому погляду помітні речі, які неможливо вловити неозброєним оком – сутність людини віддзеркалюється в портретах, як в емоційному дзеркалі. В експозиції будуть представлені жіночі портрети, а також авторські “емоційні портрети”, на яких зображено внутрішній світ людини.

DSC_7662

NADIIA про проект “Rolling in the deep”:

“Це історія про жінок, які цікаві саме мені. Вони не просто красиві, в них є неймовірне внутрішнє світло, я би навіть сказала – сяйво. Мої портрети – не просто зображення рис обличчя, а те, якою я бачу сутність кожної жінки. Глибинну, справжню суть”.

Куратори проекту: Біленко Дар’я, Юлія Міхно.

 

 

коментувати у Facebook

Ваш коментар:

%d bloggers like this: