У МЦ “Шоколадний будинок” презентують виставку скульптури та графіки Олександра Сухоліта

“Скульптура – це відкритий простір, екстеріоризація просторових емоцій та почуттів особистості”.

О. Сухоліт

Фрагмент скульптури О. Сухоліта
Фрагмент скульптури О. Сухоліта

11 лютого в Мистецькому центрі «Шоколадний будинок» відбудеться відкриття проєкту творів українського скульптора Олександра Сухоліта. Виставка приурочена до ювілею автора, який вже давно належить до світової мистецької еліти. Важко переоцінити вплив Олександра Сухоліта на художнє середовище України, варто лише поглянути на його творчий доробок, унікальні проєкти та наявність його робіт в музейних і приватних колекціях по всьому світу. Олександр Сухоліт – універсальний митець: він не обмежується рамками скульптури, експериментучи з різними видами, жанрами і техніками візуального мистецтва.

Генеральний директор НМ "Київська картинна галерея" Юрій Вакуленко та Олександр Сухоліт під час монтажу виставки в МЦ "Шоколадний будинок"
Генеральний директор НМ “Київська картинна галерея” Юрій Вакуленко та Олександр Сухоліт під час монтажу виставки в МЦ “Шоколадний будинок”

Олександр Сухоліт

Український скульптор, графік, автор інсталяцій. Народився в 1960 році на Чернігівщині. У 1979 році закінчив Ужгородське училище декоративно-прикладного мистецтва, у 1986 році – Київський державний художній інститут (нині НАОМА), відділення скульптури (майстерня Макара Вронського). Член Національної спілки художників України.

 

Відкриття виставки: 11.02.2020 о 18.00.

Вхід на відкриття вільний.

Тривалість виставки: 11.02 – 08.03.2020

Виставка проходитиме: в МЦ “Шоколадний будинок”

за адресою:  м. Київ, вул Шовковична, 17/2.

Instagram: @porostir_mystetsrva

FB: https://www.facebook.com/prostirmystetstva/

 

коментувати у Facebook

Ваш коментар:

%d bloggers like this: