“ПОВТОРЕННЯ. REPETITION” Івана Базака в Палаці Лозинського

Виставковий проект “ПОВТОРЕННЯ. REPETITION” презентує вибрані твори живопису Івана Базака  – художника, сценографа і режисера музичного театру.

 

Цілісний простір експозиції творять роботи художника з різних циклів і проєктів останніх 20-ти років. Велике значення у цих проєктах мала повторюваність мотиву, розміру й техніки. Звідси і народилась назва виставки – ПОВТОРЕННЯ.

Експоновані роботи були частинами виставок у Кельні, Берліні, Гютерсло, Дортмунді, Відні та Білостоці, а тепер представлені у Львові.

Виставка триватиме до 25 березня у Палаці Лозинського за адресою: вул. В. Стефаника, 3.

Про автора

Іван Базак народився у Коломиї. Навчався у Києві в художній середній школі імені Т. Г. Шевченка (1994–1997), Національній академії образотворчого мистецтва та архітектури (1997–2003), а потім у Дюссельдорфській академії мистецтв (2001–2006).

У 2005 році був співзасновником і надалі є активним учасником мистецької спільноти “Карпатський театр”, а також співорганізатором Карпатського бієнале (2009).

Живе і працює у Берліні.

Його роботи демонструвались на персональних і групових виставках, зокрема, у музеях і галереях Німеччини, Австрії, США, Швейцарії, Бельгії, Франції, Італії, Іспанії, України та Польщі.

У 2008 році Іван Базак отримав премію Хенкель, а в 2015 премію Нестрой, обидві у Відні.

коментувати у Facebook

Ваш коментар:

%d bloggers like this: