Харківський NonStopMedia VIII запрошує на лекцію Др. Рейчел Ріц-Воллох (Німеччина)

Сьогодні, 5 вересня, в Харкові в рамках фестивалю молодіжних проектів NonStopMedia VIII відбудеться лекція Dr. Rachel Rits-Volloch/Germany (Др. Рейчел Ріц-Воллох/Німеччина)

«Hero Mother, Hero Artists, and Heroic Curators: Building an Independent Art Space, A Case Study / Мати-героїня, художник-герой та героїчний куратор: створення незалежного арт-простору. Практичний приклад». Початок лекції о 18.00.

14203129_632845950226101_1588757222605499056_n

Доктор Рейчел Ріц-Воллох – випускниця Гарварду із ступенем в сфері літератури, куратор, викладає в університеті Баухауз. Вона ініціювала створення незалежної платформи медіа-мистецтва Momentum, метою якої стало заохочення художників й мистецьких інновацій в Берліні та по всьому світу.

О 20.00 Рейчел Ріц-Воллох презентує свій проект Momentum, який вона заснувала в 2010 році в Сіднеї як паралельний захід до 17-ої Сіднейської Бієннале. З того часу проект Momentum розвинувся в некомерційну глобальну платформу сучасного мистецтва, так званого time-based-art, із штаб-квартирою в Берліні в арт-центрі Kunstquartier Bethanien.

Нагадуємо, що в Харкові з 2 по 9 вересня триває восьма бієналле сучасного мистецтва NonStopMedia. На фестивалі молодіжних проектів представлені роботи десяти художників з Харкова, Києва, Львова, Одеси, Польщі та Литви. Здебільшого це – медіа-інсталяції та роботи media art.

За результатами фестивалю журі обере переможця, на якого в 2017 році очікує проведення персональної виставки.

О фестивале NonStopMedia–VIII

коментувати у Facebook

Ваш коментар:

%d bloggers like this: