Цього року Ленд-арт симпозіуму “Простір покордоння” виповнюється 20 років

З 23-го червня до 4-го липня в Могриці відбудеться XX Ленд-арт симпозіум «Простір покордоння». Як зазначають організатори заходу, “Простір покордоння” — це ленд-арт симпозіум, що досліджує, аналізує, експериментує та взаємодіє з простором і у просторі. Локація симпозіуму розташована поблизу села Могриця Сумської області на крейдяному плато між ланцюгом пагорбів прадавніх городищ, які омиває ріка Псел.

Симпозіум спрямований на розвиток діалогу людини з довкіллям, розширення простору від внутрішньої межі «я-території» художника до простору ландшафту.

«ПЕРЕХРЕСТЯ ЧАСІВ» є проектом, що підводить риску під досвідом, який кристалізувався протягом 20 років симпозіуму та ставить нові питання до спадковості практики мистецтва в історичній динаміці оновлень.

Проект 2017 року спонукає художників розглянути виявлення змін не лише простору, який постійно оновлюється, але і комплексні зміни у підході мистецтва довкілля до реалізації роботи художника.
Проект пропонує художникам мистецтва довкілля виявити смисли змін мистецьких і ландшафтних структур, форм та прихованих ідей у плині часу.

23.06 — 04.07.2017
проект «Перехрестя часів», основна професійна програма симпозіуму.

30.06 — 04.07.2017
відкрита програма з мистецтва довкілля, у якій творчим особистостям сформована можливість реалізувати власні мистецькі ідеї та образи.
Учасники, запрошені до відкритої програми, беруть у ній участь за власний кошт.

02.07.2017 з 18:00 до 23:00
підсумкова презентація проектів симпозіуму «Простір покордоння».

коментувати у Facebook

Ваш коментар:

%d bloggers like this: