CORPUSCULUM II. У столиці відкриють масштабний проект сучасної абстрактної скульптури

З 20-го до 30-го червня 2017 року в київській галереї «ЛАВРА»відбудеться скульптурний проект CORPUSCULUM II, який вже вдруге представить роботи 35 скульпторів, котрі висловлюються за допомогою абстрактних форм, що демонструють відсторонені та метафізичні уявлення про буття та самоідентифікацію митця.

fb1

За словами організаторів проекту, “загострене, гіперболізоване виокремлення теми абстрактної скульптури спрямоване на звернення уваги і зацікавленість з боку поціновувачів пластичного мистецтва до нефігуративу, його потенціалу в Україні та закордоном, пошук нових шляхів висловлювання за допомогою традиційних і неочікуваних для скульптури матеріалів та технік. Проект ініціює створення нових робіт та націлений на пошук, відкриття нових імен серед українських скульпторів”.

Окрім виставкової частини проекту планується проведення освітніх подій, воркшопів із залученням експертів актуального мистецтва, зокрема скульптури. У рамках виставки буде виданий каталог з роботами учасників.

BML_2428

Учасники проекту: Ігор Береза, Влад Волосенко, Юрій Войтович, Марко Галенко, Сергій Галенко, Петро Гронський, Олеся Дворак-Галік, Олена Додатко, Ганна Друль, Микола Єзерський, Єгор Зігура, Микита Зігура, Олексій Золотарьов, Кирило Журавель, Сергій Кайдак, Беата Корн, Оксана Левченя-Костянтиновська, Ірина Марко, Юрій Мусатов, Анна Надуда, Ілля Новгородов, Іван Підгайний, Петро Пірогов, Ліза Портнова, Олександр Притула, Віталій Протосяня, Ольга Радіонова, Костянтин Синицький, Василь Татарський, Олександр Турецький, Павло Фрайман, Володимир Хижинский, Євген Штейн, Даніїл Шуміхін.

17.серія Прокатні метаморфози

Партнером заходу виступає ЖК «Щасливий» (інвестиційно-будівельна компанія «Нова Будова»). Проект підтримали: фамільна типографія ArtHuss та об’єднання «Скульптурний цех», медіапартнер: інформаційний ресурс «Чорнозем».

Відкриття проекту відбудеться 20-го червня у 19.00.

Місце проведення: галерея «Лавра», вул. Лаврська, 1, Київ.

Слідкуйте за новинами на сторінці facebook.

Куратори проекту: Катерина Підгайна, Ірина Боровець.

коментувати у Facebook

Ваш коментар:

%d bloggers like this: