Новий проект GALLERY 83: синтез живопису, графіки та архітектури

У жовтні GALLERY 83 презентує персональний проект молодої київської художниці OMNIA VOIVAT «ПРИВІЛЕГІЯ ХАОСУ». Відкриття відбудеться 26 вересня о 19:00 за адресою: GALLERY 83, вул. Тарасівська, 3а. Виставка триватиме до 8 жовтня цього року.

DSC_0626

У своєму новому проекті художниця зображує абстрактні біоморфні, постконструктивістські монументальні архітектурні форми у постапокаліптичному космічному просторі. Зображені абстрактні архітектурні форми по суті являються залишками цивілізації.

DSC_0612

Графічному живопису художниці притаманна синтетична есхатологічність візуальної естетики. Форми, об’єкти трансформуються, знаходяться в динамічному хаотичному русі, і є взаємозамінними, але разом з тим – композиції робіт вивірені і гармонійні.

Куратори проекту: Ірина Гвоздик, Дар’я Біленко.

DSC_0603

GALLERY 83київська галерея сучасного мистецтва, яка була заснована художницею-графіком Іриною Гвоздик у травні 2017 р. Цариною діяльності арт-простору, завдяки якій він зайняв окрему нішу в арт-середовищі, є співпраця з молодими цікавими художниками, які раніше перебували в тіні арт-світу з різних причин. Тут можна побачити роботи авторства «свіжих», незаангажованих імен, які цікаві широкому колу публіки: поціновувачам мистецтва та людям, зацікавленим у колекціонуванні, придбанні предметів сучасного мистецтва.

 

 

 

коментувати у Facebook

Ваш коментар:

%d bloggers like this: