Столиця приймає Перший мистецько-благодійний проект “ХарБарБонд+К”

12 квітня у київській Національній академії мистецтв України відкриється Перший мистецько-благодійний проект “ХарБарБонд+К”. Він відбувається у рамках всеукраїнської акції “Культура і мистецтво єднає країну”. Мета акції – прийняття Закону про меценатство. Відкриття виставки – о 16.00 за адресою: вул. Бульварно-Кудрявська, 20.

Приглашение 2

На виставці будуть представлені абстрактні малярські твори маріупольського мистецького об`єднання “ХарБарБонд”: Володимира Харакоза, Сергія Баранника та Олександра Бондаренка, а також маріупольського живописця Сергія Кириллова.

Володимир Харакоз. Серія "Діалоги"
Володимир Харакоз. Серія “Діалоги”

Концепція проекту “ХарБарБонд+К”: “Творчий процес у рамках того чи іншого напряму мистецтва ми розуміємо як ірраціональний акт, некерований свідомістю, де художнім редактором є внутрішня естетика. Старі уявлення руйнуються, створюються інші поняття, лінія, колір, колорит, ритм, композиція – плюс емоційний окрас – все це має місце.

Сергій Баранник. Знак кола 7
Сергій Бараннік. Знак кола 7

В абстрактному мисленні, завдяки творчій енергії та особистості митця, мистецтво набуває  естетичної автономії, в якій присутні елементи чистої творчості.

Олександр Бондаренко
Олександр Бондаренко

Свобода, і тільки свобода – як споконвічна існуюча даність”.

Сергій Кириллов. Після дощу
Сергій Кириллов. Після дощу
коментувати у Facebook

Ваш коментар:

%d bloggers like this: