Арт-життя вирує: оголошений черговий OPEN CALL для молодих митців

Галерея сучасного мистецтва SPIVAKOVSKA ART:EGO GALLERY, разом із запрошеним куратором Біленко Дар’єю, оголошують Open call для молодих митців, метою якого є пошук і відкриття нових імен української арт-сцени.

OPEN CALL ¦+¦¬TП ¦-¦-¦¬¦-¦+TЛTЕ TЕTГ¦+¦-¦¦¦-¦¬¦¦¦-¦-

По завершенню Open call кураторами будуть відібрані 10-15 учасників, роботи яких будуть представлені в рамках колективної виставки, яка відбудеться незабаром після відбору фіналістів. Кураторами виставки стануть: Юлія Міхно (директор Spivakovska ART:EGO gallery), Дар’я Біленко (запрошений куратор, арт-блогер).

Умови подачі робіт: подача заявки відбувається через заповнення Google-форми (за посиланням: https://goo.gl/forms/S0fh7TqQ14X4sHEC2 ). Подавати заявки на Open call можуть художники з усієї території України, у віці 18 років і старше. Для розгляду в участі прийнятні усі форми сучасного мистецтва. Кожен з учасників може подати до 7 робіт, якими може бути: живопис, графіка, скульптура, інсталяція. Розмір робіт не має перевищувати наступні параметри (висота х ширина): для живопису – 1,2 м х 1,2 м; для скульптури – 2м х 1м; для інсталяції – згідно просторовим можливостям галереї.

Основна ідея фінальної виставки: INSIGHT. В основу концепції виставки буде покладено тему самоідентифікації митця, внутрішнього самопошуку та гармонізації із зовнішнім світом. За рахунок чого художник проявляє власне “Я” у роботах? Де закінчуються його персональні межі та починається момент впливу й впровадження зовнішніх факторів. Як художнику віднайти самого себе за допомогою своєї творчості, не піддавшись спокусам змінитись під впливом зовнішніх факторів?

Термін подачі робіт: до 15.02.2019 включно.

Умови участі у фінальній виставці, за результатами відбору Open call, будуть надіслані усім кандидатам, які заповнять Google-форму із заявкою на участь.

коментувати у Facebook

Ваш коментар:

%d bloggers like this: