«неСпокій» Олександр Бугай

11 травня 2022 р. о 15:00 у галереї Львівської національної академії мистецтв відбудеться відкриття персональної виставки випускника кафедри художньої кераміки  ЛНАМ Олександра Бугая.

Символічна назва проєкту та експресивні творчі рішення навіяні «неспокійними» обставинами нашого сьогодення. Це перший персональний проект у галереї ЛНАМ, який ми відкриваємо в умовах воєнного часу. До експозиції увійдуть графічні твори та пластичні експерименти молодого художника.

Як зазначає автор: «…на момент створення даної серії робіт для мене основним мотивом були спроби вираження мінливості. Оскільки все невпинно змінюється, а змiни вiдбуваються швидше ніж ми встигаємо призвичаïтись. Здається що немає нічого сталого. Все що нас оточує з плином часу утворює щось нове та руйнує старе. Неможливість осягнути реальність об’єктивно спонукає мене до пошуку її вираження через абстрактні форми. Для мене це не спроба втечі від реальності, це швидше спроба зрозуміти світ з його складними правилами, спроба зафіксувати мить в потоці подій. Стан спокою зберігається доти, доки дiя сил не примусить його змінити цей стан. Неспокій – відсутність спокою.»

Довідка про автора:

Олександр Бугай народився 21 вересня 1996 року у с. Дмитровичі, Львівської обл. 2020 р. здобув ступінь магістра на кафедрі художньої кераміки Львівської Національної академії мистецтв. Учасник мистецьких проєктів: «Анатомія симулякра» (ІПСМ НАМУ, Київ, 2018), виставка конкурсу «OBJECT Art Price» 2020 (лауреат ІІІ місця у категорії «графіка»), виставковий проект «Наші» (2020, галерея ЛНАМ); «Візіократія» (ІПСМ НАМУ, Київ, 2021,) 

Запрошуємо! Виставка триватиме до 30 травня

Адреса: м. Львів, вул. Кубійовича, 35б (подвір’я ЛНАМ)
Години роботи простору: понеділок – п’ятниця, 10:00 – 18:00 год.
Контакти: gallery@lnam.edu.ua, тел.: 096 001 0550 , 093-876-67-98
За детальною інформацією звертатись: gallery@lnam.edu.ua, info@lnam.edu.ua
Галерея ЛНАМ у  Facebook: https://www.facebook.com/galleryLNAM
Галерея ЛНАМ в Instagram @gallery_lnam

коментувати у Facebook
%d bloggers like this: