Колективний проєкт «RELOCATION»

Інститут автоматики (Київ)

PM Gallery (Львів, вул. Коперника, 17 (-1 поверх))

07/07/22-04/09/22

7 липня (четвер) о 16:00 в PM Gallery (Львів, вул. Коперника, 17 (-1 поверх)) відбулося відкриття, спільного з Інститутом автоматики проєкту сучасного мистецтва, «Relocation».

В експозиції представлені живописні роботи, інсталяція, фотографія, відео-арт українських митців, серед яких Андрій Підлісний, Максим Мазур, Юрій Болса, Галина Андрусенко, Олександр Богомаз, Каріна Синиця, Владислав Рябоштан, Molly Route, elisELIS.

Максим Мазур, учасник й організатор проєкту: «З початком бойових дій кожен отримав персональний досвід евакуації та пошуку місця, безпечного для себе й своїх рідних. Представлені в експозиції роботи 9 художників – це спроба поєднати досвід та рефлексії кожного у спільному просторі галереї, що знаходиться на -1 поверсі, в символічному укритті у Львові».

Про інституцію:

«Інститут автоматики» – артпростір, діяльність якого спрямована на пошуки форм та засобів художньої виразності у сфері сучасного мистецтва, розвиток локальної мистецької спільноти, творчих ініціатив і взаємодії з простором Київського інституту автоматики.

Київський Інститут автоматики, розташований в будівлі 1950-х років на вул. Нагірний 22, за короткий проміжок часу перетворився на мистецький осередок, що виник стихійно. За останні кілька років в ньому відбулось чимало подій та колаборацій. В майстернях встигли попрацювати понад 50 художників з різних регіонів України.

50% коштів, виручених з продажу робіт, будуть спрямовані на підтримку сімей художників, що втратили власне житло внаслідок повномасштабної війни.

Запрошуємо відвідати проєкт до 4 вересня! Вхід вільний.

коментувати у Facebook
%d bloggers like this: