Тріумф абстракції: Proart Gallery презентує виставку “Колір великої форми”

18 червня (вівторок) о 17:00 у Proart Gallery (Львів, вул. Героїв УПА, 77) відбудеться відкриття персональної виставки абстрактного живопису художника Сергія Декалюка “Колір великої форми”.

_¦б¦¦TА¦¦TЦ¦¦_¦Ф¦¦¦¦¦-¦¬TО¦¦_¦С¦¦¦¬_¦-¦-¦¬¦-¦¬_

“У своїх творах я шукаю особисту візуальну мову на межі фігуративу та абстракції. Відійшовши за рамки видимого, намагаюсь віднайти нові можливості простору, дослідити первинність форм та їх синтез. Розглядаю хаос як один зі способів рівноваги, проте процес створення базується на спрощенні та узагальненні.

¦б¦¦TА¦¦TЦ¦¦_¦Ф¦¦¦¦¦-¦¬TО¦¦_¦ЬTЦTБTВ_TЗ¦¦TА¦¦¦¬_¦¦¦-¦-TВTГ _TАTЦ¦¦TГ_

Тож я постійно шукаю зв’язок між кольором, формою, лінією в просторі  й відтворюю це в абстрактній формі, яка відкриває нескінченні можливості зв’язку через дослідження навколишнього світу. Абстрактні твори нам нагадують про існування іншого світу, де крім раціонального матеріалізму є місце для невідомого і нез’ясованого. Тут кожна людина бачить власні проекції, щось своє і в цьому її перевага”, ― розповідає автор.

¦б¦¦TА¦¦TЦ¦¦_¦Ф¦¦¦¦¦-¦¬TО¦¦_¦С¦¦¦¬_¦-¦-¦¬¦-¦¬_

Сергій Декалюк народився 16 червня 1983 р. в  м. Збараж Тернопільської обл., де сьогодні живе і працює. Освіта: Тернопільський філіал Ужгородського коледжу мистецтв ім. А. Ерделі (2000―2004); Львівська національна академія мистецтв (2004―2010). З 2006 р. митець організовує персональні виставкові проекти, такі як: “Радість і печаль” (2018, галерея “Бункермуз”, Тернопіль), “Абстракція як життя” (2017, Івано Франківськ) та ін. А також є учасником регіональних, обласних і міжнародних художніх виставок та конкурсів: “Я sinоптик” (2018, арт-простір “Акт”, Київ), виставки абстрактного мистецтва (2018, галерея “Арт на мур”, Івано Франківськ), виставки “Абстракція як життя” (2017, Галерея АВЕК, Харків), виставки найкращих робіт конкурсантів “Арт-батл 2017” (Галерея “Білий світ”, Київ) та ін.

Виставка триватиме до 15 липня 2019 року.

Адреса: м. Львів, вул. Героїв УПА, 77

Графік роботи: понеділок – п’ятниця 10:00 – 19:00, субота 10:00 – 17:00

Офіційний сайт: http://proartgallery.com.ua/

коментувати у Facebook

Ваш коментар:

%d bloggers like this: