Новий мультимедійний проєкт Mironova Foundation

30 червня, в просторі Mironova Foundation відбулося відкриття нового мультимедійного проєкту «Відчуваючи глибину». В проєкті представлені: живопис Антона Поперняка, скульптура Андрія Ліповки та фотографічний арт-об’єкт Сергія Мельниченка. Автори присвятили свої роботи глибинам у просторі, душі та свідомості.

Центральним образом експозиції є Океан – символ безмежності, свободи та повноти буття, символ того справжнього, що є в кожному з нас, того, що неможливо змінити буденністю та життєвими проблемами, символ того, що люди називають Душею. Ми захоплюємось красою морської стихії, адже вона так схожа на людську душу в усій своїй чистоті мрій та крихкості сподівань, у всій своїй бурхливості настроїв, силі та глибині емоцій. Саме цю бездонність, чистоту та глибину людської душі можна побачити в очах дитини, сповнених мріями, надіями, довірливо і чесно відкритих для всього світу. За допомогою гіперреалістичного живописного відображення станів водної стихії та портрету свого сина художник Антон Поперняк немов оживляє образ такого ефемерного поняття, як душа, робить його майже реальною категорією.

З іншого боку фотограф Сергій Мельниченко за допомогою імпресіоністичних чуттєвих фотокадрів морських глибин, які складаються в оригінальний арт-об’єкт DRIM, говорить про стани та відчуття людини, їх постійні зміни, як гра тіней на хвилях, і те глибинне ніжне, іноді ледь помітне світло душі, що неодмінно наповнює наші відчуття і народжує мрію.

Тендітні скульптурні образи морських німф Андрія Ліповки і є образами наших мрій, які ховаються у глибинах підсвідомості і наповнюють душі хвилями трепету.

коментувати у Facebook
%d bloggers like this: